Historien bag Wine Collective Denmark

Historien bag Wine Collective Denmark

Skrevet af Laura Andreasen

Da Wine Collective Denmark blev født ud af passionen for vin, var det mere end bare en forretning. Det var en drøm om at skabe et fællesskab, hvor vinelskere kunne samles og dele deres kærlighed til denne drik. Bag denne vision står Anders Ravn Koch, der har mere end to årtiers ekspertise i restaurationsbranchen.

Anders' rejse ind i vinverdenen begyndte ikke som en forretningsbeslutning, men snarere som en passion, der blev drevet af en dyb fascination for vinens mangfoldighed og kompleksitet. Gennem årene har han dyrket en særlig interesse for vine af høj kvalitet og har altid stræbt efter at dele denne passion med andre.

Det er denne passion, der driver Wine Collective Denmark i dag. Vi er mere end blot en distributør af vine - vi er et fællesskab, der er dedikeret til at opretholde de tætte bånd mellem vinproducenter, restauranter og vinelskere. Vores mission er at bringe unikke vine af høj kvalitet til vores kunder og samtidig skabe en stemning af hygge og samhørighed omkring bordet.

 

Vores udvalg af vine

Vores udvalg af vine er nøje udvalgt fra vinhuse, der deler vores passion for kvalitet og autenticitet. Vi tror på, at vinens sande sjæl ligger i dens oprindelse - i jordens terroir og mikroklima. Derfor søger vi altid efter vine, der er en ægte repræsentation af deres oprindelse og håndværket bag dem.

Vores udvalg stammer primært fra vinhuse med særlige mikroklimatiske forhold, der er unikke for hvert område - en autentisk repræsentation af 100 % terroir. Vores fælles mål er at bringe disse særlige vine ud til så mange vinelskere som muligt.

Vores udvalg af vine består bl.a. af sprøde og mineralske hvidvine, friske rosévine til forår og sommer, samt selvfølgelig fantastiske rødvine og mousserende vine.

 

Vores lokationer

På nuværende tidspunkt er vi repræsenteret på 3 lokationer i Østjylland.

I Mårslet har vi Garagen Mårslet – hvor det hele startede. Her har Anders ombygget sin garage til en hyggelig vinbutik, som mange beskriver som en lille perle. Her kan du få rådgivning i øjenhøjde og opleve vores sortiment på en hyggelig og nærværende måde.

I Malling, en charmerende by beliggende i det naturskønne Østjylland, er vores kontor, lager og Bottle Shop hjemsted for Wine Collective Denmark. I vores Bottle Shop kan du købe vin med en smart selvbetjeningsløsning. På denne måde har du altid hurtig og nem adgang til fantastisk vin, hvis du alligevel er i området. I vores Bottle Shop har du i hverdagene også mulighed for at købe lækre hverdagsfavoritter med hjem fra Mad Med Mondrup.

I Skødstrup ligger vores helt nye Bottle Shop i samarbejde med Mad Med Mondrup, som gør det muligt for vores kunder i Aarhus Nord at få kvalitetsvin på en nem og nærværende måde.

Velkommen til Wine Collective Denmark!

Men vores engagement stopper ikke ved vinens kvalitet. Vi lægger også stor vægt på vores forhold til vores kunder. Med vores rådgivning i øjenhøjde og ærlige tilgang til forretning, ønsker vi at opbygge tillidsfulde og varige forhold til vores kunder og samarbejdspartnere.

Kvalitet er afgørende, og hos os er der ingen tvivl om, at du betaler for det, det er værd. Det er hverken dyrt eller billigt, men det er den rigtige pris.

Velkommen til Wine Collective Denmark - Hvor hver dråbe fortæller en historie, og hvert glas er en rejse ind i vinens autentiske og oprindelige verden.

Tilbage til blog