Om Wine Collective Denmark

Kærlighed til vin

Fra idé til virkelighed

Wine Collective Denmark er stiftet af Anders Ravn Koch, som har en stor drøm om en nærværende, autentisk og familiær virksomhed, hvor der er plads til alle.  

En drøm om et kollektivt fællesskab med nære bånd til de vinhuse og vinmagere, der producerer unikke vine af høj kvalitet. Sammen har vi en mission om at skabe en stemning af hygge og samhørighed blandt vinelskere. Det, der virkelig interesserer os hos Wine Collective Denmark, er at være sammen med andre omkring vin. Dét der, med at smage en vin, der sammen med dejlige mennesker, positivt forandrer stemningen omkring et bord.  

Vores levebrød er salg af vine (B2B) direkte til restauranter i Danmark, Sverige og Norge samt privatsalg. 

Vores mission

Sortimentet

Vores sortiment omfatter nøje udvalgte vine fra centraleuropæiske og koldklimatiske områder, der afspejler vores passion for kvalitet og variation. Hver flaske er udvalgt med omhu og repræsenterer det bedste fra disse regioner, hvor vintraditioner går hånd i hånd med innovation.

Udover vores webshop, driver vi også Garagen Mårslet - et sted for vinelskere og nysgerrige sjæle. Her kan du opleve vinens verden på en intim og afslappet måde. Vi ser frem til at dele vores lidenskab for vin med dig og håber, at du vil nyde rejsen gennem vores særudvalgte sortiment.

Malling

Click & Wine Collect

I Malling ligger vores lager, hovedkontor og Wine Bottleshop. Her er det muligt at bestille vin til CLICK & WINE COLLECT. Vælg det blot til ved din bestilling.

Det er også på lageret i Malling, hvor vi afholder vores populære restvinlagersalg. Følg med her på hjemmesiden under arrangementer, samt Instagram og Facebook.

Åbningstiderne for afhentning er:
Mandag-Torsdag: kl. 08.00-16.00
Fredag: 08.00-15.00

📍 Sofienlystvej 17, 8340 Malling

Find vej her

Garagen Mårslet

Bottleshop, små events og lokalt samvær

Med ønsket om at skabe en nærværende, autentisk og stemningsfyldt oplevelse omkring vin, opstod idéen til denne lokation. En lokal bottleshop, vinsmagnings- og atmosfærefyldt garage i hjertet af byen.

Her tilbyder vi vinsmagninger i private hjem og i vores flotte lokale i Garagen Mårslet. Her vil du finde både indendørs og udendørs faciliteter, alt efter sæson og ønsker.

Åbningstider i Garagen Mårslet:
Tirsdag-Fredag: 15.00-17.30

Fredag (vinhandel)

📍 Mustrupvej 75, 8320 Mårslet

Find vej her